zaterdag 20 april 2013

15 jaar

Hallo lieve dames,

bedankt voor al jullie begrip bij mijn vorige post. Ondertussen is het hier weer iets rustiger en ben ik bij de meeste van jullie al langs geweest. Daar voel ik me toch veel beter bij hoor en niet alleen om al die prachtige dingen die ik anders zou hebben gemist.

Gisteren, 19 april was mijn oudste dochter jarig en werd 15,  pfff dat gaat een gang.  Zij is ook vrij creatief met kaartjes maken maar is toch vooral heel goed in tekenen, dus toen ik een gepaste digi zag bij Mo Manning ben ik aan de slag gegaan met mijn Distress inkt. Ik moest tenslotte nog veel oefenen want ik had nog maar én keer een kaart gemaakt met die techniek. Toen het resultaat me beviel was ik in de wolken, maar blijkbaar ik niet alleen want men vroeg me al vlug om deze kaart te verkopen zodat ze deze konden gebruiken om naar mijn dochter te sturen. Dus daar zat ik zonder kaart.  Hier alvast een prent daarvan

Toen moest ik verder op zoek en omdat ze zoals de meeste leeftijdgenootjes helemaal in de ban is van vampieren en weerwolven en ook al zeer lang een voorliefde heeft voor vleermuizen ????? had ik weer de uitkomst gevonden bij Mo Manning. Ook hier weer verder geoefend met de Distress en een pons van vleermuizen gebruikt. De binnenkant versierd met een bestand van de silhouette en tevreden was ik. Maar niet voor lang want ook deze kaart werd hier gevraagd in mijn vriendenkring . Hier de foto's van die kaart.


Ja en daar zat ik weer zonder. Wat het dan uiteindelijk geworden is bewaar ik voor een volgende blogpost want daar komen wel enkele foto's bij kijken en ik heb jullie nu al lang genoeg bezig gehouden. 

Zo dames, heel erg bedankt voor al jullie super lieve reacties en tips bij mijn vorige post het is altijd een genot om die te lezen.

Nog een fijn weekend.

Patricia

25 opmerkingen:

  1. Anoniem09:58

    Hoi Patriaca
    Wat een prachtige kaarten en ik kan begrijpen dat je zelf steeds mis grijpt omdat ze gauw verkocht worden.Mooie stempels of digi's heb je gebruikt meisje met de penselen vindt ik het mooist omdat ikzelf ook niets met vleermuizen heb.Alvast gefeliciteerd met je dochter en fijn weekend groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaarten! Leuke afbeeldingen heb je gebruikt.

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alsnog gefeliciteerd met je dochter! Ze zijn prachtig je kaarten, niet gek dus dat ze verkocht worden! Ik ben wel heel benieuwd welke kaart je zelf hebt gegeven aan haar. Bedankt voor je positieve berichtje met betrekking tot de oor- en hoorproblemen, ik hoop dat het met ons Yorga ook zo gaat!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog gefeliciteerd met je dochter twee prachtige kaarten zijn het weer .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem11:46

    Gefeliciteerd met je dochter.
    Wat een mooie kaarten zijn het,vooral de tekenares die is zo superlief. de dracula is ook mooi,maar mijn generatie heeft daar andere beelden bij dan tegenwoordig.,ha,ha.
    Je kleurt erg goed hoor.

    Leuk wachten op de volgende,ben benieuwd of je daar ook bij Mo bent geslaagd,die heeft echt voor elk wat wils.

    Fijn weekend Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Patrica,
    Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter, ben benieuwd welke kaart je haar gemaakt hebt en deze 2 zijn ook werkelijk heel erg mooi..
    Fijn weekend, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw Patricia, je kaarten zijn wel populair. Ze zien zien er dan ook super uit. Je dochter gaat vast blij zijn met zoveel mooie kaarten. Ik benieuwd wat jij voor haar gemaakt hebt.

    Fijn weekend.
    Groetjes, Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Patricia,Nog gefeliciteerd met je dochter haar verjaardag.Mooie kaarten had je eigenlijk voor je dochter gemaakt maar allemaal verkocht!!!!wauw dat is toch ook super.Ben benieuwd wat je nu voor haar had gemaakt.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi hoi Patricia,
    leuke kaarten heb je gemaakt!
    Nog van harte met je dochter!
    heel herkenbaar is je "probleem",
    maar ik ervaar het niet als dusdanig..
    gewoon genieten en als het niet uitkomt gewoon de volgende keer, iedereen snapt wel dat je niet de hele dag op de pc kunt bezig zijn!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter Patricia, ja ja kleine meisjes worden groot. Ik wil je als eerste bedanken voor je ontzettende lieve reactie die je bij me hebt achtergelaten, je bent een lieverd. Wat geweldig dat ze allemaal je kaartjes willen kopen, dat heb ik nu nooit, had ik het maar want dan zou ik nu niet met een voorraad zitten van ik denk 250 kaarten hahaha. Super toch voor je maar toen moest je weer iets anders gaan bedenken, ben benieuwd wat het uiteindelijk voor je dochter is geworden.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw Patricia, je kaarten zijn super mooi...
    Ik kan begrijpen waarom ze onmiddellijk verkocht zijn :-) Heel mooi gemaakt en ingekleurd.

    Feliciteer je dochter met haar verjaardag...

    Lieve groeten, Annemie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. super mooie kaartjes
    en gefeliciteerd met je dochter

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heerlijk om te lezen dat je dochter en je kaarten zo populair zijn!! Wat wil een moeder en een kaartenmaakster nou nog meer! Prachtige kaarten, echt geweldig mooi gemaakt! Nog van harte gefeliciteerd en nu zijn we vooral heel nieuwsgierig wat je nu nog een keer voor haar hebt gemaakt!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik snap dat je kaarten gewild zijn Patricia,ze zijn ook erg mooi en prima gepast voor een 15-jarige.Nog van harte gefeliciteerd trouwens met je dochter ;) Ben benieuwd wat voor kaart je nu wel hebt kunnen overhandigen,haha,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. patricia,wat leuk voor jou dat ze jou kaarten willen kopen en jij zonder .nee hoor je bent een creatieve mama en je zul wel iets gevonden ,maarje maakt mij toch zo nieuwgierig naar jou kaart
    nog een prettige zondag
    veel liefs van marcelline

    BeantwoordenVerwijderen
  16. 2 schitterende kaarten. Allebei heel verschillend. Maar toch heel toepasselijk voor je dochter. Het is niet leuk voor jouw dat telkens een nieuwe kaart moet maken. Maar het is toch wel leuk dat jouw kaarten in de smaak vallen bij de vrienden van je dochter. Ik ben benieuwd naar je volgende kaart.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Proficiat met je dochter, en wat leuk dat zij ook
    kaartjes maakt, echt gezellig.
    Jouw kaartjes vind ik ook heel erg mooi, je kan heel
    mooi kleuren, ik ben benieuwd naar je volgende kaart ☺

    Fijne en gezellige (knutsel)zondag nog ☺
    Lieve groetjes Erica xox ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gefeliciteerd met je dochter haar verjaardag Patricia, je hebt weer prachtige kaarten gemaakt, allebei met een eigen sfeertje er aan.
    Mooi gemaakt.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Het zijn dan ook wel schitterende kaarten! Maak je me wel nieuwsgierig wat voor kaart je dan aan je dochter hebt kunnen geven...
    Heerlijke buitendag was het zondag; hoop dat jullie ook genoten hebben! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Vergeet ik je nog te feliciteren met je dochter! Wat gaat dat toch snel, he? Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Happy late birthday met die meid. Wat gaat het snel he. Je creaties zijn weer schitterend en ik zie dat het heeel erg goed ging met de distress ink. Erg mooi ingekleurd.

    Huggsss,Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  22. wat een leuke kaarten. Hier heerst ook een vampierenvirus (met de weerwolven natuurlijk), dus herken de situatie. Ik vind die vleermuizen-pons echt heel erg leuk. Gefeliciteerd met je dochter

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Patricia, ik vind dat je heel veel mooie dingn maak, heb even op je blog rond gekeken! Ik ga je volgen en n.a.v je vorige post, je kan niet steeds bij iedereen reactie geven! hoeft ook niet. Je kan ook volger zijn om inspiratie op te doen en te genieten van de mooie kaarten en creaties. Ik zelf ga met koffie tijd `smorgens of `smiddags een rondje bloggen, en dan is het weer klaar. Als je jonge kinderen hebt, vragen die ook veel tijd! Alles op zijn tijd.
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hallo Patricia
    Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je dochter, en wat heb jij twee heel verschillende maar prachtige kaarten gemaakt mijn complimenten. hoor.
    Liefs ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hallo Patricia
    wat een leuke kaart is he tgeworden .nog gefeliciteerd met haar verjaardag .en ja ik ken dat als ze zo creatief zijn ik heb er zelf drie van en verzin dan maar voor ieder weer eens wat anders.
    maar he tin kleuren gaat je goed af hoor.
    gr Gonny

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je langs kwam op mijn blog en super dat je een berichtje wil achterlaten. Tot kijks
Patricia