zondag 6 januari 2013

Terug

Ik ben er weer. Niet dat ik het land uit was maar ik heb terug tijd om met bloggen bezig te zijn. Ik heb het gemist. Ik wil mijn nieuwe volgers welkom heten en wil jullie allemaal het beste wensen voor 2013. Ik heb ondertussen mij niet hoeven te vervelen, bezoekjes brengen en krijgen, op stap met de kids, cupcakes bakken omdat de kinderen ze wilden versieren en natuurlijk ook feesten organiseren. Ben blij dat het leven weer een beetje normaal verloopt. Ik zal straks nog een kaart posten maar wil eerst even bij jullie binnenwandelen.

Groetjes

Patricia

4 opmerkingen:

 1. Hoi patricia dank je wel voor je lieve reactie op mijn blog.
  Mocht je de tag willen maken dan ben je hier altijd welkom en nog de beste wensen voor het nieuwe jaar.

  http://ilonkaskaartjesentags.clubs.nl/

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug Patricia, voor jou ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, dat het maar een geweldig jaar mag worden voor jou en allen die je lief zijn. Dank je wel voor je lieve woorden op mijn blog, het glimlachje kwam gelijk weer tevoorschijn. Super van je.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Patricia,

  Wat leuk dat je weer terug bent, ik had je al gemist.. nog de allerbeste wensen voor 2013 en..wat mijn operatie betreft, als alles goed gaat mag ik woensdag weer naar huis en ga ik lekker met de laptop op de bank zitten..en kom ik weer naar alle mooie creaties kijken...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo ik heb je gevonden en ik ben ook je volger geworden
  Ik vind het leuk dat je iedere keer op mijn blog komt kijken
  groetjes Josje

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je langs kwam op mijn blog en super dat je een berichtje wil achterlaten. Tot kijks
Patricia