donderdag 27 december 2012

Hallo dames,

Ik heb het gevoel dat ik jullie in de steek laat, ik heb gewoon geen tijd om langs te komen in blogland. Ook blijft er geen tijd over om zelf iets te maken. Daarom vlug even de foto's van de kerstversiering en ik beloof dat ik vlug even bij jullie langs kom en een woordje achterlaat.

Ik wil jullie alvast het beste wensen voor 2013, veel geluk en gezondheid. Moge 2013 een mooi en creatief jaar worden voor jullie.

Lieve groetjes

Patricia8 opmerkingen:

 1. Wauw wat heb je je huis gaaf versierd en wat veel, helemaal gezellig en sfeervol. Super Patricia, en doe het maar rustig aan hoor, wij zien je vanzelf wel weer verschijnen meis. Sterkte met alle drukke bezigheden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er geen woorden voor. Zo mooi als jij alles versierd hebt.
  Wel rustig aan blijven doen hoor.
  Lieve groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou dat ziet er gezellig uit bij jullie! Doe maar rustig, ik ben de laatste weken ook wat minder actief in blogland. Soms heb je zo van die periodes!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is dan ook wel heel erg mooi aangekleed , toppie !
  Tis net een snoepwinkel waar ik naar zit te kijken!heeerlijk....

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er schitterend uit bij jullie, je zal straks wel even bezig zijn om alles weer op te ruimen wat staat er veeeeeel maar wel heel gezellig.
  Fijne jaarwisseling en een creatief 2013 toegewenst
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou das een hoop werk niet alleen neerzetten, maar ja nu moet je het ook nog een keer weer opruimen, maar ja bij mij is dan ook gelijk het huis weer spik en span en dat is dan gelijk weer een goede start van het nieuwe jaar.

  Wens jou natuurlijk ook gelijk een gelukkig en creatief 2013 toe en dat we maar weer veel mogen genieten van elkaars creaties.

  Groetjes Jolanda

  ps ben gelijk maar volger bij je geworden, want zag hier al heel wat mooie creaties voorbij komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig versierd, Patricia, mooie kersttafereeltjes en de lichtjes op de laatste foto zijn supermooi! Ik heb de laatste weken ook niet veel tijd gehad om te bloggen, maar dat komt wel weer.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat had jij je huis prachtig versierd!!!! Leuk dat je volger bent geworden op mijn blog.meld me ook op jou blog aan is toch wel zo gezellig.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je langs kwam op mijn blog en super dat je een berichtje wil achterlaten. Tot kijks
Patricia