woensdag 16 januari 2013

Kaartje voor blogster.


Ik denk dat ik dit kaartje onderhand wel mag plaatsen want ik hoop dat het ondertussen op zijn bestemming is gekomen. Het is maandagmorgen naar het postkantoor gebracht en Nederland ligt maar net naast de deur toch. 
Ik heb dit kaartje gemaakt voor een dame uit blogland die eventjes rust moet nemen en alleen maar eens kan komen kijken naar wat wij allemaal  maken. Gelukkig kunnen wij nog wel genieten van haar lieve reacties en vanaf volgende week ook weer van haar kaartjes. 
Ik ben eigenlijk best tevreden over deze kaart maar dat komt vooral door de mooie Noor mal. Ik heb vrij lang moeten wachten op deze mal want de economische crisis heeft hier ten huize serieus toegeslagen. Daar ik vorige week jarig was ben ik verwend met deze en andere mallen en enkele van de nieuwe stempels van Wild Rose studio. Dus het is niet het laatste wat jullie van deze mallen gezien hebben. 
Ik wil mijn nieuwe volgers welkom heten  en jullie allemaal bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige post.

Lieve groetjes
Patricia

24 opmerkingen:

  1. Ik vind je kaart schitterend Patricia, je heb gelijk de mallen van Noor zijn prachtig.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je kaartje is prachtig en die mal is mooi en voldoet goed en lief dat je dit kaartje gestuurd hebt naar corrie ik wil dat ook wel doen maar heb haar adres niet en ik vind het zo moeilijk om te vragen.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Rianne, ik heb dit kaartje naar Ans gestuurd. Ik heb Corrie haar adres ook niet . Ik vond het trouwens een beetje moeilijk om een kaartje te sturen naar Corrie omdat ik pas volger ben geworden naar aanleiding van haar droevige post. Als je iemand een kaart wil sturen moet je gewoon mailen en hun adres vragen, zo deed ik dat ook bij Ans.
      Groetjes
      Patricia

      Verwijderen
  3. Hoi Patricia,
    Vandaag kreeg ik een kaart uit Belgie, maar..die was niet van jou... Dus ik hoop dat ie morgen op mijn deurmat gaat vallen...Ik ben nu al blij, want ik vind je kaarte supermooi..kan niet wachten..hihi..en die mooie mal, heb ik ook en..is inderdaad prachtig...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart Patricia. Zoals ik al hierboven lees heeft Ans nu al voorpret hahaha Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Heerlijk als je dan van die mooie kadoos mag krijgen. En wat heb je voor moois van Wild Rose Studio gekregen? Ik vind die stempels zo leuk! Die laatste nieuwe (voor de valentijn) vind ik ook zo leuk.

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zijn de nieuwe van valentijn, Wil en nog wel 6 stuks. Leuk hé. De vorige series heb ik ook (bijna) allemaal.
      Groetjes

      Patricia

      Verwijderen
  5. Ik las het en dacht meteen oh wat lief deze kaart heb je voor Ans gemaakt, en inderdaad ik zie het hierboven staan. Wat is die schitterend Patricia. Nog gefeliciteerd met je verjaardag en wat een gave mal heb je gekregen. Het kaartje is schitterend.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt! Ik heb de mal pas geleden ook gekocht maar heb er ook voor moeten sparen hoor. Nog gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kaart is schitterend. Het is inderdaad een mooie mal. Jammer dat ze soms zo duur zijn. Nog gefeliciteerd met je verjaardag.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Patricia ,Wat een super mooie kaart heb je gemaakt mooi met de mal er achter!!! Maar eerst nog een dikke proficiat met je verjaardag hoop dat je een fijne dag hebt gehad en verwend ben je nieuwe mallen en stempels nou nou .lief dat je het kaartje naar Ans hebt gestuurd.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nog proficiat met je verjaardag, dat is een mooie
    mal die je gebruikt hebt. De kaart is ook echt heel
    erg prachtig zeg, leukkkk :)

    Fijne knutselweek nog gewenst :)
    Lieve grtjsss van Erica ¤

    BeantwoordenVerwijderen
  10. He Patricia gefeliciteerd nog met je verjaardag. Je hebt een beeldige kaart gemaakt.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige kaart en nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, mooi mal hoor die je hebt gekregen.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Patricia ,Wat een bijzonder mooie kaart heb je gemaakt mooi met de gave mal er achter!!! Maar eerst nog van harte met je verjaardag. Je zal vast wel een fijne dag hebben gehad en verwend ben je nieuwe mallen en stempels Geniet er maar van! En bedankt weer voor je berichtje en bezoek aan mijn blog!
    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hey Patricia, wat een super mooie kaart heb je gemaakt met de mal van Noor! De kaart is echt prachtig, ik vind vintage een heel mooie stijl.
    Proficiat met je verjaardag!

    Lieve groeten,
    Annemie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtig Patricia, het was het wachten waard! Ja, de hobbyspulletjes zijn niet goedkoop en soms gaan andere zaken voor he...
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Lieve Patricia,
    Wat een verwennerij, krijg ik niet alleen deze prachtige kaart, waar ik superblij mee ben, ook nog een lieve brief en..een zakje met mooie linten,doilies, charms..wow...super..
    Ben er hééél erg blij mee, dankjewel..

    Liefs en groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtig kaartje Patricia. Je hebt je nieuwe mal prima verwerkt. En gefeliciteerd met je verjaardag. Deze mal staat trouwens ook op mijn verlanglijstje, hij is echt supermooi.

    Fijne dag nog.
    Vele groetjes, Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een schitterende kaart Patricia en nog gefeliciteerd.
    Tja die crisis hè, gelukkig hebben we nog een voorraad
    waar we uit kunnen putten...
    groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hallo Patricia,
    Leuk dat je volgster bij m bent geworden, welkom. Ik heb me bij jou ook in het lijstje gezet. Zo te zien hebben we heel verschillende stijlen maar dat is nou juist hardstikke leuk. Je kunt altijd weer ideeen opdoen van elkaar.

    Groetjes, Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Prachtig Patricia super mooie kaart!
    groetjes Josje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een mooie kaart en wat lief dat je die naar een van de blogdinnetjes stuurt. Die mal is inderdaad super, ik gebruik hem ook erg vaak, je kan er van alles mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Het is echt een super mooie mal als je 'm zo gebruikt! Leuk die vintage kaarten die je maakt! Die vind ik heel mooi! (Blijf zelf steeds in het stempelen "hangen"). M'n profielfoto is uit een foto waar ik met mijn dochter opsta te ginnegappen om haar vader, die de foto maakte...vandaar de uitstraling! Fijn weekend, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw , deze is wel erg mooi zeg.
    Net zoals de rest die heb ik ook meteen even bewonderd.
    Super!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je langs kwam op mijn blog en super dat je een berichtje wil achterlaten. Tot kijks
Patricia