donderdag 28 februari 2013

Kleine meisjes worden groot.




Vandaag eindelijk terug een kaartje. Ik ben al een kleine week terug op de been na het ziek zijn, maar dan zijn er zoveel achterstallige taken te doen dat er weinig tijd over blijft voor andere dingen.
Nu over naar plezieriger dingen.  Ik ben in vele dingen een laatbloeier. Ik ben voor het eerst getrouwd op mijn 50ste, heb mijn rijbewijs pas gehaald toen ik 43 was. Ook mijn hobby's zijn pas op latere datum gekomen , ik ben een 4 tal jaren geleden begonnen met textielverharder en klei te werken en pas een kleine 2 jaar geleden met kaarten maken.  Maar het allerbelangrijkste in mijn leven is er ook pas zeer laat gekomen en dat zijn mijn 2 dochters. Bij de eerste was ik 38 en bij de tweede al de 40 voorbij. Daarom heb ik op oma-gerechtigde leeftijd nog jonge kinderen in huis( niet altijd makkelijk wanneer je geen 30 meer bent).  Nu word morgen mijn jongste spruit 13 jaar en is grote verzamelaar van alles wat Tweety is. Omdat de leeftijd van 13 nog vis nog vlees is (zo zeggen we dat in Belgie) heb ik haar vandaag een kaartje gestuurd met haar lievelingetje om ze te feliciteren met het afscheid van haar 12de levensjaar.  Om ze dan morgen een echte jonge dames kaart te kunnen geven.  Ik heb een kleurplaatje van internet op maat gemaakt en dat laten uitsnijden door mijn silhouete machine. Ook voor de binnenkant heb ik mijn machine gebruikt om de digi uit te snijden en het kader te maken. 
Zelf ben ik tevreden over deze kaart, vooral omdat het Talia haar lievelingskleuren zijn, vooral dat oranje. Ik vraag me af wat jullie er van vinden. 
Bedankt voor alle leuke en lieve reacties op mijn vorige post.

Lieve groetjes

Patricia

donderdag 14 februari 2013

Griep

Hallo lieve dames allemaal,

Ik wil jullie eventjes laten weten dat ik jullie niet in de steek laat hoor. Zomaar nergens nog een reactie achter laten en mezelf niet meer laten zien.
Ik lig al sinds vrijdag in bed met de griep en een luchtweginfectie en ben nu donderdagavond voor het eerst even uit bed.  Het enige dat ik nog even gedaan heb is eens gaan kijken bij Erica, hoe tevreden we dat kereltje gemaakt hebben.  Het zal nu wel langzaamaan beter gaan hoop ik, zodat ik straks weer kan komen kijken naar al het leuks dat jullie hebben gemaakt.

Groetjes

Patricia

donderdag 7 februari 2013

1 Kaart en veel verwennerij.

Deze kaart is vandaag op de post gegaan richting Nederland waar we proberen een kereltje van 9 de verjaardag van zijn leven te bezorgen.  De meeste onder ons weten over wie het gaat en waarom we het doen. Degene die het niet weten kunnen nog altijd gaan lezen bij Erica waar het over gaat. En misschien wil jij ook wel helpen om een glimlach te toveren op zijn gezicht (en dat van de mama ook).  Want elk kind heeft  recht op extra aandacht als hij jarig is.

En dan nu de verwennerij.
Moet je kijken wat ik allemaal gekregen heb met de candy bij Celia.  Gewoon waanzinnig veel en ook nog eens allemaal dingen die ik echt mooi vind. Zonder elkaar te kennen heeft zij het helemaal goed ingeschat. Kijk even mee met mij.

Heel veel super mooi papier en een stapel doilys.

Nog meer mooi papier en een heleboel afdrukjes, en nog wel diegene die bovenaan mijn wenslijstje (nou ja lijst) staan. Verder nog een stempel en een flexmarker. Ook nog een schitterende kaart maar die mag ik nog even niet tonen.  Verder maakt zij hele leuke boekjes met mooi papier en leuke stempels. Omdat ik daar zo'n leuke reactie had op gegeven heeft ze er voor mij ook zo'n album bij gedaan. Kijk en geniet.







Wat een lange post is het nu geworden, ik hou jullie graag bezig. Hier nog eens de link naar het blog van Celia  (klik op haar naam en je komt er). Naar ik heb begrepen komen er nog candy's voor reacties op haar blog. 

Nog een fijne avond en allemaal ontzetend bedankt voor de leuke reacties en welkom aan mijn nieuwe volgers. 

Lieve groetjes

Patricia



woensdag 6 februari 2013

Moeders mooiste.

Hoi dames,

Op de blog van Wilma is er iets nieuws en super leuk gestart. Er word gevraagd om  je mooiste kaart van januari uit te zoeken en deze te plaatsen op de site.  Dat lijkt me super leuk, doen jullie ook mee?


Ik vind persoonlijk deze kaart mijn mooiste werk van januari.



Lieve groetjes allemaal.
Patricia

maandag 4 februari 2013

Op verzoek.



Hoi dames,

Ik zie net dat het meer dan een week geleden is dat ik nog een kaartje geplaatst heb, schandalig gewoon. Gelukkig heb ik wel tijd gemaakt om jullie creatie te volgen en reacties te geven. Dat werkt altijd inspirerend om jullie creaties te bewonderen. 
Nu dit kaartje is er ééntje op verzoek. Mijn ex-schoonzus vroeg me om deze kaart te maken voor een vriendin die jarig is op valentijn en ze had graag een vintage plaatje. Dus dat kon geen probleem zijn en ben ik gaan zoeken naar de gepaste afbeelding en eventuele bijhorende achtergrondjes maar vond niets naar mijn zin. Toen ben ik gaan kijken op de site van  Janet omdat ik daar altijd de prachtigste fotobewerkingen tegen kom. Janet is een super lieve dame wiens hobby is, plaatjes te bewerken met paint shop pro. Daarvandaan komen dan ook zowel het plaatje als binnenin het achtergrondpapier en de labels . Zelf ben ik zeer tevreden over deze kaart en ik hoor graag hoe jullie er over denken.  Het blijft leuk om jullie reacties te lezen. 
Trouwens , ik heb een verrassing gewonen bij Celia voor het plaatsen van reacties. Hoe leuk is dat. De eerste keer dat ik iets win sinds ik in blogland rondwandel. 
Nu heb ik genoeg van jullie tijd in beslag genomen en ga ik afronden. Ik wil nog mijn nieuwe volgers welkom heten en iedereen bedanken voor de vele leuke reacties.

Lieve groeten

Patricia